31. kolo
18.04.2010 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Borussia Dortmund - TSG Hoffenheim 1:1

Dortmund propásl obrovskou šanci posunout se před Leverkusen a Brémy na třetí pozici, když doma v závěru přišel o jednobrankové vedení a tím pádem i o dva body. Hoffenheim samozřejmě zůstává v pozici, kdy nemá o co hrát, dnes ale udělal první krůček na cestě z krize.

Od samého úvodu hrála prim Borussia, která si brzy vytvořila územní převahu, jenže jí chyběla přesnost a myšlenka. Barrios, Großkreutz a znovu Barrios sice zkusili něco udělat s bezbrankovým stavem, jejich střely ale pro uzdraveného Hildebranda rozhodně nebyly něčím neřešitelným. Velké problémy naopak nastaly BVB, které přišlo nejprve o Sahina a poté se se zraněním musel pakovat ze hřiště i Zidan.

Domácí tým tak hrozil spíš ze standardek a blízko gólu byl Subotić, jenže hlavičkou přestřelil. Na druhé straně zaujal snad jen zlý muž Gustavo, který se pokusil kopnout Valdéze a mohl být rád, že od sudího Starka viděl jen žlutou. Gustavo pak byl o přestávce Rangnickem raději stráhnut ze hřiště, to Klopp si třetí možnost na střídání pochopitelně ponechával.

Krátce po změně stran již nabušený domácí stánek vybuchl radost, když míč do sítě dostal Barrios, gól ale nebyl chybně kvůli údajnému ofsajdu uznán. Borussia si to ale vynahradila v 57. minutě, kdy centr Blaszczykowského dostihl Großkreutz a vrátil ho zpět do ohně, kde ho hlavou poslal do sítě Valdéz - 1:0. Poté se ale domácí stáhli a sami tak nabídli hostům šanci, kteří ji využili až minutu před vypršením řádné hrací doby. Z levé strany nacentroval do šestnáctky Eduardo a Ibišević hlavou a za přispění bránícího Hummelse určil stav na konečných 1:1.

Autor: Petr Vaněček / kicker.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund jsou upe idioty remizovali a ticket za 3tis. v p...!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele