4. kolo
13.09.2008 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

TSG Hoffenheim - VfB Stuttgart 0:0

Nováček soutěže opět překvapil a tentokrát bere jeden bod po remíze 0:0 se silným Stuttgartem. Badensko - Württemberské derby tak vítěze nenašlo. Hoffenheim mohl dokonce vyhrát, ale proti byl brankář Jens Lehmann, který předvedl v závěru super reflexivní zákrok.

Kouč domácích Ralf Rangnick vyměnil oproti minulému zápasu s Leverkusenem jedno jméno, místo Jaissleho nastoupil Ibertsberger. Hosté se dostali do velké šance již ve 3. minutě, po přihrávce Hilberta pálil Šimák pouze metr od branky. Domácí se ale rychle oklepali a sami začali po čtvrthodině útočit. Z první standardní situace střílel asi ze 16 metrů Ibisevic, Lehmann však dokázal se štěstím odvrátit na roh. O minutu později vystřelil vedle Weis.

Hosté během dvou minut promarnili dvě šance, z 15 metrů nejprve zakončoval do brankáře Özcana Gomez, dále hlavou jen těsně minul Lanig. V 35. minutě hrozil na druhé straně Ibisevic, ani tentokrát ale síť nerozvlnil. V poslední šanci prvního poločasu se znovu objevil Šimák, skvělý gólman Özcan byl na správném místě.

Druhé dějství otevřela spolupráce Gomeze se Šimákem, Lanig z toho však nic nevytěžil. Na druhé straně hrozil Weis, stuttgartská defenzíva ovšem včas dokázala jeho ránu zablokovat. Do této doby se domácím moc v útoku nedařilo, ale najednou se zvedli a zaměstnávali Lehmanna. Vyburcovalo je především téměř 27tisícové publikum. V 73. minutě sice hrozil hlavou opět Lanig, avšak zase úřadoval Özcan. Přesně za deset minut vytáhl již zmiňovaný famózní zákrok Lehmann proti dobré hlavičce Obasiho. V konci se už na větší nápor ani jeden ze soupeřů nezmohl a proto si rozdělili body za celkem spravedlivou remízu.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0-1

Reagovat
smazaný uživatel

domaci vyhrajou 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Šiml hraje parádně Myslím, že reprezentace volá, Honzo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele