8. kolo
18.10.2008 15:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Karlsruher SC - Bayern Mnichov 0:1

Prokletí je možná nadobro zlomeno, mistrovský Bayern Mnichov dokázal po čtyřzápasovém půstu konečně vyhrát, i když se na třech bodech pořádně nadřel a získal je až čtyři minuty před koncem díky trefě Kloseho. V tabulce však prozatím zůstal jedenáctý, Karlsruhe je stále dvanácté.

Hosté začali zápas ve vysokém tempu, už po šedesáti sekundách hry viděl žlutou kartu Frank Ribéry. V prvním náznaku šance se objevil v páté minutě Luca Toni, nicméně po dobré práci Marka van Bommela byl nakonec přistižen v ofsajdu. Bayern od začátku lépe kombinoval, první střelu vyslal Bastian Schweinsteiger, který se ocitl následně i v další velké šanci, nicméně ani jednou nebyl úspěšný.

Na druhé straně střílel poprvé Sebastian Freis, propagační střela ale byla nepřesná. Poté otestoval hostujícího strážce Rensinga dobrou ránou z dvaceti metrů Brazilec Antonio da Silva, gólman Bayernu ale bezpečně schoval do náruče. Pět minut před koncem půle byl Luca Toni nahrazen jiným kanonýrem Lukasem Podolskim, ten po šedesáti sekundách na hřišti vypálil hodně nebezpečně, bohužel síť se netřepetala ani teď.

Druhý poločas začali velmi aktivně domácí a Bayern měl velkou kliku, že neprohrával. Po přímém kopu Da Silvy se totiž úplně osamocen před brankou ocitl Sebastian, ale v jasné příležitosti selhal. Následně se až k Rensingovi prodral aktivní Iashvili, hosté mohou děkovat gólmanovu perfektnímu zásahu. Bayern už poté začal soupeře tlačit, do sedmdesáté minutě ovšem pálil ostře pouze střídající Borowski.

Čtyři minuty před hvizdem rozhodčího proto přišel rozhodující moment po kterém se svěřenci Jürgena Klinsmana možná probudí. Po průniku Massima Odda se dostal těžký míč až k Miroslavu Klosemu, jenž byl u přihrávky dříve než obránce Franz a překonal bezmocného Millera. Svůj gól oslavil známým saltem a Bayern tak může po dlouhé době útočit na další vítězství.

Autor: Viktor Sandev / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po reprezentační přestávce přijde uragán BAYERN MUNCHEN---první překážka------0:3 FC BAYERN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Snad nám repre pauza pomohla a dostaneme se z těch sraček..BAYERN

Reagovat
smazaný uživatel

bayern vyhraje.Je nejlepší klub

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele