6. kolo
27.09.2008 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hertha BSC - Energie Cottbus 0:1

Velké překvapení se dnes zrodilo v Berlíně, domácí Hertha prohrála s doposavad posledním Cottbusem. Ten dokonce v probíhajícím ročníku doposud nevyhrál, tentokrát se to však Energii povedlo a díky tomu veze tři body za výhru 1:0.

Hertha měla v prvním poločase více ze hry a i první šance přišla z jejích kopaček. Cícero vyzkoušel z dálky Tremmelovu pozornost, ten se ale překvapit nenechal. O pět minut později se však již měnilo skóre, ke smůle domácích padl gól do jejich branky. Strůjcem celé akce byl Stanislav Angelov, který se prohnal po pravém křídle přes Steina a prudce poslal přízemní centr na vzdálenější tyč, kde Branko Jelić uklízel míč do prázdné branky. Hertha, ač mohutně hnána vpřed svými fanoušky, si již žádnou šanci do konce poločasu nevypracovala.

Domácí kouč Lucien Favre neudělal o přestávce žádnou změnu a dále věřil základní jedenáctce, kterou vyslal od začátku utkání, stejně tak jeho protějšek, i když ten neměl žádný důvod ke změně. A hned po třech minutách druhé půle se dostal do šance znovu Cícero po pěkné kombinaci s Raffaelem, ale střelu kryl znovu Tremmel. Hertha byla blízko vyrovnání znovu po hodině hry, kdy se dostal do šance srbský kanonýr Marko Pantelič, Tremmel byl ale opět bezchybný. Poslední šance Berlíňanů přišla až dvě minuty před koncem, ale velmi aktivní Cícero z přibližně sedmadvaceti metrů o pár centimetrů minul pravou šibenici.

Zápas tedy skončil 0:1 a hosté tak utekli ze sestupového pásma, Hertha zůstává v klidném středu tabulky.

Autor: Jaromír Eybl / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

herta vyhraje tesne 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele