2. kolo
23.08.2008 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Hertha BSC - Arminia Bielefeld 1:1

Velmi šťastný bod vybojoval Bielefeld na hřišti Herthy. Domácí byli jasně lepší, vyhráli na střely 28:3, po devadesáti minutách ale na světelné tabuli svítil výsledek 1:1.

Do utkání vlétli Berlíňané jako uragán a Arminii brzy jasně přehrávali. Do první příležitosti se dostal po Panteličově centru Kačar, míč ale netrefil dobře. Posléze střílel těsně vedle Cícero, branka na domácí straně však byla jen otázkou času a ten přišel ve 32. minutě. Ebert vysunul do pokutového území Panteliče, jenž s chladnou hlavou přeloboval vybíhajícího Eilhoffa a otevřel skóre.

Krátce poté mohl zvýšit Raffael, levou tyč hostující branky však minul jen o vlásek a ve 37. minutě ho to mrzelo dvojnásob - z ničeho nic totiž udeřili hosté. Domácí obránce Kaká špatně trefeným odkopem vyslal na zteč Wichniarka, jenž udělal kličku Drobnému a do prázdné branky vyrovnal. Šok pro Herthu, její hráči však pokračovali v ofenzivním představení. Krátce před pauzou zahrozil Pantelič, hlavičkoval ale nad.

Po přestávce se na rázu utkání změnilo velmi pramálo, či spíše vůbec nic - Hertha útočila, Bielefeld bránil. Pantelič oslovil Kačara, jeho prudkou ránu ale skvěle vyrazil Eilhoff. Poté bielefeldského brankáře při centru předskočil Cícero, jeho hlavička však rozvlnila síť pouze z horní strany.

Ke konci utkání létal do pokutového území hostů jeden centr za druhým, svatyně Arminie však odolávala. Když pak ani nůžky Chermitiho branku minuly, skončilo utkání nerozhodně.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasna jedna pantelic to poresi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele