7. kolo
04.10.2008 15:30 CET
3 : 3
(2:1)

Reportáž

Bayern Mnichov - VfL Bochum 3:3

Další ztrátu utrpěl Bayern, který tentokrát vedl především díky dvěma brankám Zé Roberta již 3:1, outsider z Bochumi se ale nevzdal a během několika desítek sekund dorovnal na konečných 3:3, čímž opět přidělal další vrásky na čele domácího kouče Klinsmanna.

Utkání však mělo průběh zcela očekávaný, Bayern hrál od prvních minut prim. Nejprve střílel Ribéry, mířil ale příliš vysoko. V 11. minutě však mohli jít do vedení hosté, po Fuchsově centru hlavičkoval Šesták a Rensing byl již překonán, na brankové čáře ale odvrátil s pomocí ruky Zé Roberto. Rozhodčí Rafati naštěstí pro domácí nic neviděl a hrálo se dál, čehož využil ve 15. minutě Bayern k vedoucí brance. Ribéry zleva nacentroval, Klose přiťukl míč van Buytenovi a ten svůj pokus namířil přesně k pravé tyči – 1:0.

Zanedlouho poté hlavičkoval Toni a Fernandes se musel hodně natahovat, aby neinkasoval. Bochumští ale poté vystrčili růžky a ve 29. minutě vyrovnali. Azaouagh našel zpětnou přihrávkou od brankové čáry zcela volného Kaloglua a proti jeho střele k přední tyči byl Rensing bez šance – 1:1. Za čtyři minuty se do vedení mohli vrátit domácí, Toniho hlavičku ale na brankové čáře zastavil Azaouagh. Bayern však pokračoval v útočném snažení dále a těsně před odchodem do kabin se dočkal. Schweinsteigerův centr přiťukl Klose Zé Robertovi, který přízemní křížnou střelou strhl vedení na domácí stranu – 2:1.

Ve druhé půli se na obrazu hry změnilo pramálo. Hostující brankář Fernandes se měl co ohánět, jako při střele Schweinsteigera a hlavičce Toniho. V 59. minutě ale byla blízko vyrovnání Bochum, Dabrowski totiž dělovkou trefil tyč. V 68. minutě se ale "pojišťující" branky na 3:1 dočkali Bavoři. Toni nahrál neobyčejně gólovému Zé Robertovi a jeho střela k tyči byla opět úspěšná. Hra poté byla trochu ospalá a vše spělo k domácímu triumfu, hosté ale vycítili šanci a udeřili.

Varováním již měla být střela Schrödera v 80. minutě, se kterou si Rensing jen tak tak poradil. V 84. minutě pak vysunul Kaloglu Dabrowského, ten udělal Rensingovi kličku a do prázdné branky snížil. A o minutu později přišla pro domácí další rána. Azaouagh zprava poslal nepříliš dobrý centr, Rensing si pro něj ovšem nevyběhl a dal tak šanci Grotemu, který se nenechal dvakrát pobízet a hlavičkou vyrovnal na 3:3. Bayern poté sice hosty zatlačil, nic zásadního ovšem vyprodukovat nedokázal a tak utkání skočnilo smírně.

Autor: Petr Vaněček / ticker.bundesliga.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

bayern vyhraje 3-1

Reagovat
smazaný uživatel

tak to me pos.er co to Bayern predvadii

Reagovat
smazaný uživatel

KATASTROFÁLNÍ ZAČATEK LIGY MANAGMENT FC BAYERN MUSÍ OKAMŽITĚ TVRDĚ JEDNAT FC BAYERN MUNCHEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
cerwi

Kahn asi bude Bayernu chybět víc než se očekávalo :o) ale myslím, že se Bayern jestě zvedne, ale na titul už asi můžou zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

s tím titulem to ještě v žadným připadě není ztracený,protože i když nečekaně opět BAYERN ztratil doma tak vlastně vysledky ostatních spilu jsou v uvozovkach pro nás povzbuzením FC BAYERN MUNCHEN

Reagovat
smazaný uživatel

honnes musí něco udělat protože Bayern je tým který musí vyhrávat a ne zbytečně strácet

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi hrac (Demichelis)!!! Uz proti Bremam to Dupal !!! Bohuzel Klinsman ma syndrom vsech treneru ,co stoji za H.o.v !!! A co maji jen sve ovecky

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím,že Demichelis je nejhorší hráč.Ale něco se změnit musí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele