3. kolo
31.08.2008 17:00 CET
4 : 1
(1:0)

Reportáž

Bayern Mnichov - Hertha BSC 4:1

Utkání mezi Bayernem a Herthou skončilo výsledkově na vlas stejně, jako v posledním kole minulé sezóny. Úřadující mistr zvítězil jasným rozdílem 4:1.

Utkání se hrálo od prvních minut svižně, o něco aktivnější byli pochopitelně Mnichované a již ve 12. minutě se dostali do vedení. Schweisteiger nahrál Tonimu, ten se dostal přes von Bergena a střelou do protipohybu Drobného otevřel skóre – 1:0. O pár minut později střílel vedle Ottl, na druhé straně zahrozil Raffael, jeho průnik ale zastavil dobrým vykrytím úhlu Rensing.

V pokročilejší části první půle se více do hry dostali Berlíňané, domácí obraně dělal problémy Pantelič, žádnou větší příležitost ke skórování si však nevytvořil. Lépe si vedl domácí Luca Toni, jeho střelu ale s jistotou ukryl v náručí Drobný.

Do druhé půle vlétli Bavoři jako uragán a během chvíle utkání rozhodli. V 54. minutě uvolnil Zé Roberto skvělou narážečkou Lahma, jenž svižnou střelou k tyči nezadržitelně skóroval – 2:0. O pouhé dvě minuty se v šestnáctce hostí po lehkém kontaktu s von Bergenem skácel k zemi Schweisteiger a rozhodčí Kempter odpískal penaltu. K ní se postavil sám Schweisteiger, na jehož pokus Drobný nedosáhl – 3:0.

O chvíli později se ve stoprocentní šanci ocitl Klose, ani nadvakrát ovšem míč přes brankovou čáru nepropašoval. Tentýž hráč ovšem dostal v 70. minutě šanci zahrávat penaltu po diskutabilním pádu Zé Roberta v souboji s nešťastníkem von Bergenem a tentokrát se již nemýlil – 4:0.

Hertha se dočkala alespoň čestného, avšak zaslouženého úspěchu. V 84. minutě vyslal Lustenberger pasem vpřed Panteliče a srbský kanonýr si sám před Rensingem počínal chladnokrevně – 4:1. Hned z protiútoku mohl vrátit domácím čtyřgólové vedení Toni, který sice neuspěl, mrzet ho to ovšem vzhledem k výhře příliš nemuselo.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

začatek se nám nepovedl ale BAYERN TED UŽ ZABERE. MUJ TIP 4:0 BAYERN EV

Reagovat
Arne

Táhni...

Reagovat
irik

nebyls daleko

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

Budou 3 body.Na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

Arne: upřímnou soustrast

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele