13. kolo
10.11.2007 15:30 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Werder Brémy - Karlsruher SC 4:0

Werder využil zahávání Bayernu ve Stuttgartu a díky vysoké výhře nad Karlsruhe se lídrovi přiblížil na jediný bod. O výsledku vlastně rozhodl už první poločas, kdy neškodné hosty dvakrát pokořil Diego. V druhé půli pak přidali branky Hugo Almeida a Rodriguez.

Na začátku utkání se však předvedli hosté. Jejich asi největší šanci v zápase připravil Christian Timm, který po křídle obešel Pasanena i Nalda a jeho skvělý centr přes defenzivní řadu domácích zachytil až osamocený Kapllani, který se však šance zalekl a z dvanácti metrů netrefil branku. A znovu tu platilo pravidlo nedáš - dostaneš. Almeida nacentroval na Diega a ten se s balonem nepáral a po brazilsky ho z dvaceti metrů poslal do horního rohu branky KSC - 1:0. O pět minut později mohli hosté srovnat. Jenže Timmův skákavý pokus Wiese kontroloval. Znovu přišla odpověť od domácích a znovu u toho byl brazilský středopolař. Daniel Jensen získal míč na polovině a z první ho poslal na rozběhnutého Diega, ten se efektivně zbavil Gorlitze a směrem na Kornetzkeho vyslal nezastavitelný projektil.

Ve druhém poločase domácí definitivně vymazali Karlsruhe ze hříště. Snahu hostů převážně zlikvidovala už střední řada Werderu a hrálo se spíše na polovině KSC. A k tomu přišly další zásahy Brém. U toho třetího byl znovu tvůrce hry domácích Diego, i když se tentokráte proměnil na nahrávače. O míč obral hostujícího Carnella, skvěle našel Rosenberga, který z první nakopl balon do vápna a na jeho centr si vyskočil Almeida a hlavou ho poslal za záda Kornetzkyho. Za deset minut přišla poslední gólová akce utkání. Skvělý centr Jensena z volného přímého kopu usměrnil ze středu vápna Naldo a podtrhl tak výsledek 4:0.

I přes vysoké vítězství na straně domácích a vysokou prohru u KSC se jejich umístění nezmění. Werder se však velmi přiblížil prvnímu místu.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele