15. kolo
01.12.2007 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Schalke 04 - VfL Bochum 1:0

Schalke podruhé v řadě vyhrálo a po Hannoveru nenechalo bod ani Bochumi. Ta tak přišla o svou třízápasovou sérii výher.

Domácí začali dobře a již v páté minutě hlavičkoval po centru Ozila těsně mimo Westermann. Obránce Schalke byl vidět i o šest minut později, kdy se po zákroku na svou osobu společně se spoluhráči a fanoušky marně dožadoval odpískání pokutového kopu. Hosté se v úvodu pouze bránili a na tom nic nezměnily ani následující minuty. V dobré pozici pálil nepřesně Altintop, Ozilův trestný kop nedokázal do sítě usměrnit Kuranyi a ve 20. minutě pálil nad Rakitič.

Zasloužené odměny za svou aktivitu se Schalke dočkalo ve 32. minutě. To zahrával rohový kop Rakitič, v pokutovém území vyskočil nejvýše Bordon a jeho přesná hlavička znamenala domácí vedení - 1:0.

Bochum po změně stran přidala na útočné aktivitě, přesto mohla být ráda, že krátce po změně stran přežila šanci Altintopa. Na druhé straně se do role domácího zachránce podruhé v utkání pasoval Bordon, který zablokoval střelu Meiciela. Zaplněnému stadionu poté řádně zatrnulo, to když Fuchs orazítkoval tyč. Hostující fotbalista měl ještě jednu dobrou příležitost, v nastaveném čase ale znovu neuspěl a jeho tým tak domů odjíždí s prázdnou.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele