9. kolo
06.10.2007 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Schalke doma nestačilo na nováčka

Karlsruhe pokračuje v šokování německé fotbalové veřejnosti. Po velmi dobrých výsledcích a zaslouženém třetím místě v tabulce si nováček soutěže překvapivě připsal všechny tři body i na hřišti Schalke.

Začátek však patřil domácím. V páté minutě netrefil z patnácti metrů branku Bajramovič a o deset minut později se musel předvést brankář hostů Miller, který senzačně zlikvidoval přímý kop Rakitiče. Domácím fanouškům zatrnulo při šanci Freise. Ten se totiž ocitl v souboji jeden na jednoho proti domácímu golmanovi Neureovi, ale druhý jmenovaný dobře vyběhl a první šanci hostů tak dokázal čelit. Poté se ke slovu znovu dostali domácí, ale souhru Asamoaha s Rafinhou přerušil hbitý zákrok Millera. První poločas pak ukončila nepřesná střela Hajnala z týmu KSC.

Do druhého poločasu se domácí kouč rozhodl pro změnu, za Bajramovice naskočil Özil. Ten si hned vytvořil prostor před vápnem a tvrdou střelou prozkoušel Millera. Hosté odpověděli akcí Hajnala, který však znovu mířil nepřesně. V 69. byl Hajnal u golové akce. Nádherným pasem vyslal Timma samotného na brankáře a ten s klidem tento nájezd proměnil. Domácí to nijak nezaskočilo a byli velmi blízko vyrovnání. Jenže skvělou střelu Ernsta vyhlavičkoval na brankové čáře Maik Franz. Šest minut před koncem utkání znovu perfektně zafungovala souhra Christiana Timma a Tamase Hajnala a první jmenovaný druhým gólem rozhodl o konečném vítězství 2:0 pro Karlsruhe.

To se díky překvapivému výsledku posunulo za vedoucí Bayern na druhé místo, Schalke kleslo na páté a ještě se před něj může zítra dostat Leverkusen.

Autor: Michäel März

Komentáře (3)

Přidat komentář
Slejdy

Reagovat
M11

diky hosi dnes jediny match co nevysel

Reagovat
HOST*RasputinSK

Karlsruher je špičkový tým. Asi si někteří lidé nepamatují že před pár lety dokonce hrál o titul s Bayernem a Kaiserslauternem, Schalke už není to co bývalo podobně jako Stuttgart. Letos bude mistrem Bayern a do poháru se dostane aj Karlsruher.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele