13. kolo
10.11.2007 15:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Schalke 04 - Hamburger SV 1:1

Po jednom ze šlágrů 13. kola se Schalke rozešlo s Hamburkem smírně po remíze 1:1. Schalke si tak minimálně do neděle o jednu příčku polepšilo, ale stále čeká pět kol na výhru. Hamburk se naopak o jednu příčku propadl, za vedoucím Bayernem je však třetí pouze o bod.

Domácí Schalke, hnané vpřed vyprodanou Veltins arenou, začalo utkání lépe a už ve 12. minutě se dostalo do vedení. Rakitič poslal dlouhý přímý kop do pokutového území a Mladen Krstajič, který zastupoval ve funkci kapitána vykartovaného Bordona, se zblízka hlavou nemýlil. Hosté se ale brzy otřepali a ve 35. minutě se dočkali vyrovnání. Boateng přiťukl hlavou míč Guerrerovi, ten si ho zpracoval a na zadní tyči našel hlavou skórujícího Ivicu Oliče.

Po přestávce měly oba týmy dost příležitostí na to, aby zvrátily vedení na svou stranu. V 56. minutě se dostal do šance domácí Asamoah, ale jeho nebezpečná hlavička našla pouze dobře postaveného brankáře HSV Rosta. O šest minut později měl i Hamburk dobrou šanci, ale Kompany měl mušku vychýlenou. V 63. minutě musel opět zasahovat Rost, pěknou střelou se prezentoval Rakitič. Za osm minut hájil remízový stav pro změnu Neuer, když zneškodnil střelu Van der Vaarta. Poslední šanci změnit stav měli domácí. Střídající Azaouagh nebezpečně zakroutil svůj rohový kop, ale gól z této situace nepřišel a tak bojovné utkání skončilo zaslouženou remízou.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*

jsem kdy četl. Bravo!!!

Reagovat
HOST*Evžen Okůrka

Doplnil by jste prosím statistiky o počtu rohů Schalke??? Jsem zatvrzelý fanda a podrobné statistiky jsou pro mě to nejdůležitější. Váš Evžen

Reagovat
Arne

právě kvůli těmhle idiotům, co píšou takovéto "příspěvky", jsem rád, že je už můžou psát pouze registrovaní

viďte, pane Lapáčku!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele