14. kolo
23.11.2007 20:30 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Karlsruher SC - Hertha BSC 2:1

Nováček z Karlsruhe odčinil debakl z Brém a doma si poradil s Herthou. Domácí si díky výhře 2:1 upevnili čtvrtou příčku v tabulce.

Domácí měli dobrý vstup do utkání. Již v šesté minutě střílel tesně mimo Carnell, o minutu později pak chyběly centimetry povedené hlavičce Kapllaniho. Tentýž hráč neuspěl ani ve své druhé příležitosti a míč do sítě nedostali ani Eichner a Franz, jehož pokus vykopl jeden z hostujících fotbalistů z brankové čáry.

Za všechny neproměněné příležitosti domácí krutě zaplatili v 35. minutě. Pantelič zachytil nepřesnou rozehrávku Mutzela a přesnou střelou z hranice pokutového území zaznamenal svou sedmou branku v letošní sezoně - 0:1.

Na vedoucí branku Herthy se ještě před odchodem do kabin snažil odpovědět Freis, jeho střelu ale vytáhl nad břevno Drobný.

Ani po změně stran se obraz hry vůbec nezměnil, Karlsruhe i nadále tlačilo a poté, co své šance spálili Mutzel a Kapllani, se domácí konečně dočkali zaslouženého vyrovnání. V 56. minutě odcentroval z levé strany Eichler a míč uklidil za záda Drobného Hajnal - 1:1.

Nováček soutěže se s vyrovnáním nespokojil a o deset minut později strhl vedení na svou stranu. To Kapllani našel parádním pasem rozeběhnutého Freise, který utekl obráncům a podruhé v utkání překonal Drobného - 2:1.

V poslední třicetiminutovce úřadoval rozhodčí a hráči dostali hned šest žlutých karet. Nepadla však žádná branka a Karlsruhe tak zaslouženě získalo tři body.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele