9. kolo
06.10.2007 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Hertha BSC - Energie Cottbus 0:0

Poslední Energie Cottbus bude po sobotním odpoledni určitě šťastnější. Na hřišti Herthy Berlín si totiž připsala svůj čtvrtý bod a to se od posledního celku nečekalo.

Cottbus byla dokonce v průběhu zápasu mírně aktivnější než Hertha. Ve dvacáté minutě skvěle výpálil Rangelov a domácí zachránil výtečný zákrok Drobného, který vyškrábl balon z růžku branky. Hosté se dále dostávali do šancí, o deset minut později jen těsně netrefil branku Herthy Kukielka. Domácí se probudili až ke konci poločasu, kdy se dostal do šance Pantelič, ale ve vstřelení branky mu zabránil skvělý Piplicův zákrok. Do kabin se tedy šlo za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hra vyvíjela stejně jako v tom prvním. Ke střele se dostal Rangelov, kterého skvěle našel Sörensen, ale balon od kopačky bulharského reprezentanta letěl vysoko nad. Na druhé straně se musel vytáhnout Piplica. Jeho zákrok přišel po ráně Gilberta, která patřila k tomu lepšímu ze strany domácích. Hosté se pak mírně zatáhli a na konci utkání mohli litovat. Bassila ve vápně fauloval Simuniče a domácí dostali velkou šanci rozhodnout zápas. K penaltě se postavil Pantelič, ale netrefil branku, a tak se body rozdělily.

Autor: Michäel März

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele