1. kolo
11.08.2007 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Hannover 96 - Hamburger SV 0:1

Víc než dvacet minut zápasu se obešlo bez zajímavé situace, pak však gólově udeřili hosté. Trochowskiho přímák sklepl De Jong pro Benjamina a ten tvrdou střelou o břevno otevřel skóre. Míč se sice odrazil ven, ale rozhodčí byl pozorný a branku správně uznal. První poločas hosté zvládli o dost lépe, nebezpečným průnikům De Jonga, Zidana nebo Van der Vaarta ke gólovému úspěchu mnoho nescházelo. O přestávce vystřídal nevýrazného Hankeho Hashemian a i domácí začali tlačit. Na Tarnatův centr Hashemian jen těsně nedosáhl, po skvělém pasu Balitsche jeho střelu v poslední chvíli tečoval mimo Mathijsen. Hosté museli znovu přidat, jelikož je Hannover v tuto část zápasu přehrával. Šance HSV na sebe nenechaly dlouho čekat. Van der Vart utekl celé obraně, Enke ho však s pomocí dotírajícího Zurawa vychytal. Poté míč zatáhl na půlku soupeře Jarolím a Trochowski otřásl břevnem. Břevno nastřelil i Van der Vart z úhlu. Body se však málem dělily – Kompasy nešťastně promáchl a tutovku Lautha zlikvidoval až brankář Rost.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele