14. kolo
24.11.2007 15:30 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Energie Cottbus - Werder Brémy 0:2

Werder Brémy zvítězil díky dvěma brankám ve druhém poločase na půdě Energie Cottbus 2:0 a stále se drží na druhé příčce bod za vedoucím Bayernem. Energie je naopak na druhém pólu tabulky a s osmi body i nadále okupuje poslední místo.

Utkání ale začali lépe domácí a mohli se i radovat z branky. Po dvou minutách hry totiž skóroval Vragel da Silva, ale pomezní rozhodčí s malým zpožděním, ale přece jen, zvedl praporek a gól byl kvůli ofsajdu neuznán. Postupem času se začali čím dál více prosazovat hráči Werderu, ale první šanci si vypracovali až po půlhodině hry. To se Diego postavil k volnému přímému kopu za faul na svou osobu, ale střela brazilského středopolaře neměla patřičnou razanci a domácí brankář Gerhard Tremmel s ní neměl příliš potíží. Mnohem nebezpečnější byli ale domácí a před přestávkou měli šanci dostat se vedení, ale Daniel Ziebig branku Tima Wieseho minul.

Brémy potrestaly domácí tým za jeho marnotratnost ve druhé půli. V 63. minutě fauloval v pokutovém území domácích Cvitanovič Jensena a po právu byla nařízena penalta. K té se postavil Diego a bez potíží ji proměnil – 0:1. Hostující trenér Schaaf poté poslal na hřiště Mosqueru za Rosenberga a toto střídání mu přineslo ovoce. V 83. minutě totiž Mosquera centroval před branku tak nepřesně, že míč z jeho kopačky šťastně zaplaval až za záda brankáře Tremmela – 0:2. Ve zbytku utkání si už hosté soupeře do žádné šance nepustili a výhru si pohlídali.

Autor: Petr Vaněček / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele