28. kolo
07.04.2007 15:30 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Hannover 96 - Bayern Mnichov 1:2

Zaplněná AWD Aréna se těšila, jak domácí borci zatopí Bayernu. Herně sice nezklamali, ale úřadující mistr nakonec odváží všechny body. Úvodní oťukávání obstarali Brugging a Van Bommel, těžší práce pro brankáře přišla až v dalších minutách. Vážněji zahrozili jako první domácí. Do nevinného centru Rosenthala se hlavou položil Brugging a Kahn se ani nepohnul, zachránila ho tyč. V akci se jednička Bayernu ukázala vzápětí, když vyrazila nebezpečnou střelu Fahrenhorsta. Na bezgólovém stavu nic nezměnila ani dorážka Rosenthala, jelikož byla z ofsajdu. Do konce poločasu zbývalo několik desítek vteřin, když domácí otevřeli skóre. Štajner operoval s míčem na hranici vápna. Ve snaze o střelu mu zabránil faul obránce, nicméně míč se dostal k Bruggingovi a ten díky nešťastné teči Van Buytena překonal Kahna. Do druhé půle šli hosté s jasným cílem a taky podle toho hráli. Hned byli dravější a brzy začali sklízet plody. V 53. minutě přelstil Ottl obránce chytrým obloučkem a Demichelis vzápětí nedal Enkemu šanci prudkou střelou pod břevno. Vzápětí mohli domácí opět strhnout vedení na svou stranu, ale nebylo jim přáno. Hlavičku Zurawa odvrátil z brankové čáry Schweinsteiger a dorážku Laly už kryl Kahn. A tok to byli hosté, kdo šli do vedení. Po krásné kombinační akci nahrál Podolski Ottlovi, ten ideálně narazil Schweinsteigerovi a byla z toho další pumelice za Enkeho zády, tentokráte ještě s odrazem od břevna. Myšlenky na vyrovnání odmítl Fahrenhorst stažením unikajícího van Bommela, které bylo oceněno červenou kartou. Domácí poté na další ohrožení Kahna už neměli.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele