21. kolo
12.02.2005 15:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SC Freiburg - Hannover 96 0:0

Ve Freiburgu znesnadňoval protagonistům hru pro změnu prudký déšť a i proto tento zápas moc fotbalové krásy nepobral. V první půli hosté zahrozili jen jednou, když Stendel poslepu přes hlavu našel Paunoviče, ale ten mířil vedle. Domácí byli o něco nebezpečnější. Koejoeho střelu likvidoval Enke s problémy a Coulibaly a Bajramovič mířili těsně vedle. Nejdůležitější část zápasu se odehrála těsně po přestávce. Jašvili odvážně pronikl do vápna, naskočil do Viniciuse a rozhodčí zapískal docela spornou penaltu. K jejímu provedení se postavil krajan Tzkitišvili, jenže jeho střela byla hodně špatná. Na opačné straně upadl po podobném souboji Stendel, ale píšťalka se neozvala. Následná snaha domácích vyzněla do ztracena. Až na ojedinělou hlavičku Mahammada, který svůj pokus z dobré pozice mezi tyče nenasměroval, se Enke příliš nezapotil.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele