20. kolo
06.02.2005 17:30 CET
3 : 2
(2:1)

Reportáž

Borussia Mönchengladbach - SC Freiburg 3:2

I druhý nedělní souboj nabídl moc zajímavý fotbal. Diváky jako první pozdravil Sonck, který se z voleje vložil do Svěrkošovy nahrávky. Ve 13. minutě provedl skvělou věc Coulibaly. Kousek za půlkou převzal Tskitišviliho míč a bez skrupulí vypálil. K překvapení všech přítomných, hlavně brankáře Friedela, se však trefil dokonale. Dalším krásným gólem vyrovnal Svěrkoš. Dlouhou přihrávku Thijse na prsou perfektně zpracoval, zároveň odstavil Ibertsbergera a po zasekávačce Golzovi neměl problém trefit odkrytou bránu. Za dalších pět minut už Gladbach vedl, když roh Neuvilla přistál na hlavě volného Soncka, který svůj první úspěch oslavil saltem. Po přestávce slavil podruhé. Jansenův centr z boku totiž Diarra nešťastně poslal do Golze, který ho vyrazil jen k volnému Sonckovi. Hosté se však nesložili a vsítili ještě jeden nevšední gól. Standardka Tskitišviliho ještě skončila na břevně, ale k dorážce se dostal Riether a než se Keller stačil pořádně zorientovat, míč už přešel brankovou čáru. Tři minuty před koncem málem srovnal Cairo, ale hektický závěr si způsobily domácí sami. Svěrkoš nejdřív po důrazném souboji otřel svůj pokus lehce o tyč a hlavně Neuville stále neprotrhl svou střeleckou smůlu. Po faulu Riethera na Broicha se postavil k penaltě, jenže jeho střela stála za starou bačkoru. Dorážkou mohli jeho selhání napravit Broich a Svěrkoš, ale první mířil do břevna a druhý v záklonu vedle.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele