32. kolo
15.05.2021 17:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Jablonec nevyužil šance a v Příbrami padl

Velkou ránu dostaly naděje Jablonce na účast v předkole Ligy mistrů, naopak příbramské akcie na záchranu významně vzrostly. Na Litavce totiž zvítězili domácí poměrem 1:0, přičemž o úspěchu rozhodl v závěru Mezera.

Hned ve čtvrté minutě přitom byli Severočeši blízko vedoucí brance. Z pravé strany proniknul do šestnáctky Považanec, jehož rána skončila na brankové konstrukci. Nedlouho poté dostal obrovskou příležitost Kratochvíl, i ten jí ale pohrdnul. Proti dalšímu jeho pokusu se pro změnu vytáhnul Šiman, Pleštil zase zamířil vedle.

Příbramští začali hrozit až po přestávce. Po Zeleného hrubce nebyl daleko od radosti Lubega, proti němuž skvěle vyběhnul Hanuš. Ten později zneškodnil i Zorvanův pokus, mezitím zahrozil i Doležal. Ani po sedmdesáti minutách jsme gól neviděli, Krobovu ránu totiž z brankové čáry odehrál Cmiljanović.

Četné neproměněné šance soupeře Příbram potrestala. Pilíkovu standardku na vzdálenější tyč vyrazil Hanuš k Jiřímu Mezerovi, který z dorážky uspěl. A jelikož bleskově nedokázal odpovědět Pilař, proti němuž se vyznamenal Šiman, radovali se Středočeši z cenného vítězství, které je udrželo ve hře o záchranu.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele