22. kolo
15.04.2007 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FK Marila Příbram - Tescoma Zlín 1:1

Příbram má stále šanci se zachránit v první lize po dnešní remíze se Zlínem, který tak opět neukončil nelichotivou sérii čtyřiatřiceti zápasů bez výhry na půdě soupeře. Toto utkání určitě zajímavé bylo, protože na obou stranách byl k vidění nespočet šancí a snad žádný fanoušek se nenudil. Hned z prvního rohu Příbrami byl blízko gólu Jungr, jenže jeho střela jen prosvištěla kolem tyčky. O necelou minutu později hlavičkoval Daniel Huňa přímo na brankáře Zlámala. Ani Zlín nechtěl zůstat pozadu a opět po minutě pálil z velkého úhlu Kraus, ale pozorný Pařízek jeho střelu vyrazil. Po této hodně divoké chvilce přešla hra spíše do středu hřiště, ale i přes mírný tlak Zlína si Marila vyrobila dobrou příležitost. Huňa centroval před bránu, kde našel Rilkeho, ale skvělý Zlámal ho vychytal a k tomu také Jungrovu dorážku. Ve 37. minutě přišlo ohrožení branky z větší vzdálenosti, Martin Bača napřáhl z dobrých 22 metrů, ale jeho střelu skvěle vytěsnil Pařízek. V prvním poločase jsme se gólu nedočkali, ale i přesto byl k vidění krásný útočný fotbal.

Po pěti minutách druhého dějství konečně přišel gól, k nelibosti fanoušků do domácí branky. Jan Kraus svůj druhý souboj s Pařízkem vyhrál a poslal Zlín do vedení. Domácí trenér Kotrba provedl po hodině hry skvělé střídání. Na hřiště poslal na místo nevýrazného Kropíka záložníka Eismana, který hru oživil a připravil několik skvělých šancí především pro Jungra. Konec utkání patřil jasně domácím, kteří neustále hrozili, jenže vždy narazili na pozorného Zlámala, jednoznačného hrdinu utkání. Na penaltu však byl i on krátký. Pár minut před koncem zahrál Opiela rukou v pokutovém území a Otepka vyrovnal.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Parker

Příbram dala na jaře 2 góly, oba dal Otepka, oba z penalty. Jen aby to stačilo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele