1. kolo
22.07.2012 15:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Těrek Groznyj 1:1

Vyrovnaný duel mezi Samarou a Těrekem vítěze nenašel. Hosté sice vedli díky gólu Ivanova, ale samarská posila z Paraguaye Caballero proměněnou penaltou srovnala na konečných 1:1.

Hned ve čtvrté minutě se otřáslo břevno hostující branky. Petrov utíkal sám na gólmana Amelčenka, ale ten jeho pokus vyrazil. Bohužel pro něj právě na kopačku útočníka Caballera, který měl před sebou odkrytou branku! Bohužel pro Samaru trefil výše zmíněné břevno. Slibný start do zápasu. O pár minut později kopali domácí přímý kop. Druhá posila z Paraguaye, Zeballos, obstřelila zeď, ale balon prolétl jen těsně vedle tyčky.

Hosté se probrali ve 14. minutě, kdy Legear vyslal dopředu Lebeděnka a ten napálil tyč! Hrál se zajímavý fotbal. Obě mužstva chtěla především vstřelit branku. Na domácí straně se o vzruch před bránou starali dva noví Jihoameričané, Čečenci se spoléhali na brejky. Nicméně i přes pár dalších šancí skončila první půle bezbrankovou remízou.

Druhou půli načali aktivněji domácí a v padesáté minutě se mohlo konečně měnit skóre, ale tomu zabránila hostující opora Amelčenko, neboť lapila pokus Daljkina, který pálil do protipohybu ruského brankáře. O pár minut později se potvrdilo staré fotbalové pravidlo "nedáš - dostaneš". Groznyj se dostal do vedení. Ivanov napálil míč z pětadvaceti metrů a Věremko v bráně Křídel viděl balon až na poslední chvíli, takže nestihl reagovat. 0:1.

Od té chvíle Těrek rezignoval na veškerou útočnou aktivitu a soustředil se na bránění. Domácí bušili na čečenská vrata a nakonec se dočkali gólu. Adilson v pokutovém území zahrál rukou a z následné penalty Caballero vyrovnal na 1:1. Jelikož se poté utkání pouze dohrávalo, tak oba týmy braly po bodu. Zaslouženě.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HullCity

0:1

Reagovat
HullCity

Těrek opravdu potřebuje kvalitního střelce,finance by na to byly,ale asi málokomu se chce do týmu s pověstí skvělý start-vypuštěný závěr sezony.

Reagovat
paver

1:0 (Kornilenko)

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Joo Rusko to ja mam rad krasna remizka..

Reagovat
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele