14. kolo
04.11.2012 10:30 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

CSKA Moskva - Lokomotiv Moskva 2:1

Švédské komando opět úřadovalo. Dlouho se zdálo, že zápas mezi CSKA a Lokomotivem skončí remízou, ale pak v 92. minutě zvýšil na konečných 2:1 Pontus Wernbloom a bylo vymalováno.

Počátek utkání byl v režii Železničářů. Ti se na svého městského rivala vrhli se vší vervou a v 5. minutě mohli vést. Jenže Caicedo ve výborné pozici selhal. Jeho hlavičkový pokus mířil přímo do náruče připraveného Akinfejeva. I nadále Biličovi hoši ovládali pole. Postupně pálili Glušakov a Caicedo, ale Akinfejevv držel akcie Armějců stále hodně vysoko. Ovšem poté přišla 29. minuta a vše se obrátilo. Rasmus Elm otevřel skóre a CSKA se dostalo do vedení, neočekávaně, vzhledem k průběhu utkání. Stalo se tak po přímém kopu, na který gólman hostů neměl šanci dosáhnout. 1:0.

Ovšem vedení Armějců nemělo dlouhého trvání. V 33. minutě natáhl Ješčenko a jeho pokus se odrazil od Fernandeze. Bohužel pro bezchybného Akinfejeva na druhou stranu, než se chystal skočit. 1:1. Jelikož se do konce poločasu nic závratného nedělo, tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Druhá půle toho fotbalového mnoho nepřinesla. Ovšem, co přinesla hned z kraje, to byla červená karta pro Tarasova. Druhý faul na Wernblooma, druhá žlutá, první červená a oslabení Lokomotivu. poté se dlouho zdálo, že hosté remízu udrží, jenže přišla ta proklatá 92. minuta, kdy Ignaševič vypálil, Krešič míč vyrazil před sebe a pohotový Pontus míč napálil mezi tři tyče. Zadáci svého gólmana moc nepodrželi a stálo je to bod. Naopak domácí mohou slavit, vyhráli 2:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
Y.Cabaye

3:1, CSKA za dobrý kurz se vyplatí zkusit.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad není možný

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele