14. kolo
03.11.2012 10:00 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Kubaň Krasnodar 0:3

Dva rozdílné poločasy viděl stadion Zvezda v Permi. V prním nudu, v druhém ofenzivní smršť hostujícího Kransnodaru. Hosté vyhráli 3:0.

První půle nebyla na šance bohatá, domácí drželi balon a hosté se snažili hrozit z brejků. Většinu útoků táhli po křídle, třeba v osmé minutě, kdy po centru z levého křídla pálil Ionov, ale expetrohradský fotbalista neměl seřízená mířdla. Pálil nad. V 26. minutě bylo před Narubinem ještě větší horko. Ozbiliz totiž bránu už trefil, ale Sergej balon vytěsnil na roh. Parádní zákrok. Domácí se nechtěli dát zahanbit a matador Pejev zavelel do útoku, avšak ani jeden z jeho dvou pokusů se nevešel mezi tři tyče. První půle tak skončila remízou 0:0.

Druhá půle zastihla v lepším rozpoložení domácí můžstvo. Amkar na svého soupeře vlétl, ale ani Vasilijev s Pejevem na brankáře Kubaně nevyzráli. Co se však nepovedlo hráčům Amkaru, to se povedlo hostujícímu Baldému, který poprvé pokořil do té doby výborného Narubina. Belenov vykopl balon, ten propadl právě k Baldému a ten prostě napálil míč, jenž skončil v síti. Psala se 60. minuta a Kubaň se ujala vedení.

O deset minut později se skóre měnilo podruhé. Narubin obětavě skočil pro míč Ionovovi pod nohy, jenže Alexandr při tomto "zákroku" šikovně upadl a sudí musel pískat penaltu. Tu proměnil agilní Ozbiliz. Domácí byli jako opařeni. Domácí bilanci měli sice nelichotivou, ale s tímto nikdo nepočítal. Na nic se už nezmohli a navíc ještě jednou inkasovali. Rychlý protiútok zakončil střídající Pizzelli a zápas skončil

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele