1. kolo
21.07.2012 18:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Alanija Vladikavkaz - Spartak Moskva 1:2

Zajímavý duel byl sehrán ve Vladikavkazu. Hostující Spartak svými brankami orámoval celý zápas, nicméně v jeho průběhu nebyla Alanija horším týmem. Výkon nováčka je příslibem do dalších kol.

Diváci se sotva usadili na svá místa a Spartak již vedl. Hned v první minutě vyzrál na domácího gólmana po chybě stopera Grigorijeva Nigerijec Emenike. Chomič byl po ráně pod břevno bez šance. 0:1.

Domácí se nedali a překvapivě hráli se Spartakem vyrovnanou partii. Odměnou jim bylo vyrovnání v 13. minutě, kdy po rohu následovala "trmavrma", kterou uťal svými nůžkami Arsen Chubulov. Krásný gól znamenal posunutí skóre na 1:1. Poté zaplněné tribuny pozorovaly pohledný fotbal se spoustou šancí. Například po půlhodině hry se uvolnil domácí Cardozo, ale Dikan v bráně Spartaku bleskově zasáhl a vyrazil balon na roh. Na druhé straně zase neuspěl kanonýr Dzjuba. Oba brankáři chytali výborně a díky jejich výkonu se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Druhou půli začali lépe hosté. Bylo vidět, že trenér Emery asi nebyl spokojen s výkonem a do druhé půle nastoupil lepší Spartak. V padesáté minutě centroval Kombarov a po odrazu pálil Biljaledtinov, ale jeho rána mířil do zhruba předposlední řady. Moskvané svého soupeře mírně přehrávali, ale domácí se snažili hrozit z protiútoků. Nicméně ke gólu byli blíže hosté. Střídající Jakovlev v osmdesáté minutě netrefil prázdnou bránu. Ten samý hráč své trestuhodné zaváhání odčinil v 86. minutě. U lajny obehrál dva hráče, nacentroval před bránu a zadák Grigorijev míč uklidil za záda bezmocného Chomiče. Ten mu asi nepoděkoval...1:2.

Domácí si sice na konci vytvořili pár šancí, ale jejich snaha ovoce nepřinesla. Zajímavý zápas tak skončil výhrou Spartaku v poměru 1:2. Nicméně remíza by zápasu slušela více.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
HullCity

První ostrý zápas U.Emeryho:1:3.Doufám hlavně v to,že Emenike nebude pálit ty šance jako v přípravě!

Reagovat
HullCity

UF!Úspěšná premiéra Unaie Emeryho!

Reagovat
paver

0:2 (Emenike, Dzjuba)

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Uspesna trefa Spartaku

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Andis

Pls lidi neznáte někdo stránku, kde by bylo k dispozici držení míče, střely, rohy atd. ?

Reagovat
smazaný uživatel

livesport.cz

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele