o udržení, 40. kolo
21.04.2012 12:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Tom Tomsk 2:0

Volga Nižnij Novgorod porazila Tom Tomsk 2:0 a téměř poslala hostujícího mužstvo do druhé nejvyšší soutěže. Domácí mají stále šanci se vyhnout baráži.

Vysoké nasazení, ale málo gólových momentů, přinesl první poločas utkání. Aktivitou hýřil domácí Karjaka, který nejprve protáhl střelou z dálky brankáře Vaška a následně otevřel skóre z penalty za faul Gultjajeva na Bojarinceva. Karjaka ve 21. minutě se z penalty nemýlil.

Po změně stran se obraz hry nezměnilo, spoustu soubojů a faulů, ale příležitostí poskromnu. Volga nadále spoléhala na dalekonosné střely Karjaky, hosté se naopak snažili využívat fyzických předpokladů útočníka Chazova, ale vše bylo marné.

V závěru utkání kopala Volga druhou penaltu a opět ji zavinil Gultjajev, tentokrát faulem na Bibilova. Z penalty se opět nemýlil zkušený Karjaka. Těsně před koncem zápasu se na hřišti strhla mela, pod sprchy šli Ivanov a Klimov.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad to Tomsk zvládne....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele