o udržení, 31. kolo
19.11.2011 11:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Amkar Perm 1:2

Zajímavý průběh měl první zápas o udržení v ruské lize. Domácí Volga se rychle dostala do vedení, ale Amkar v druhé půli dvěmi slepenými brankami otočil skóre. Domácí pro změnu obdrželi dvě červené karty.

Domácí zachytili úvod zápasu lépe a již v sedmé minutě se dostali do vedení. Stalo se tak po Adžinžalovu centru, který do sítě uklidil kapitán domácího družstva Belozorov. Hosté ještě reklamovali ruku, ale rozhodčí ukázal směrem doprostřed. Volga se tak rychle a snadno dostala do vedení.

Poté hra za moc nestála. Svůj díl viny na tom má i matka příroda, která v Nižném Novgorodu nadělila dost sněhu a trávník byl nekvalitní, nekvalitní byly zejména přechody do útoku obou mužstev. V čem byli soupeři kvalitní, to byly fauly. V první půli padly 4 žluté karty (v druhé dokonce 7 karet). Do kabin se tak odcházelo za stavu, s kterým byli domácí spokojeni.

Druhou půli načal "nejlépe" Grigalava, který se vší vervou a silou málem zlámal nohy Michajlovovi a dostal druhou žlutou kartu. Nad čím asi přemýšlel a jestli vůbec, to nikdo neví. V 60. minutě hráči Permu poprvé udeřili. Volkov po rohu potáhl balon po pravé straně a po zemi přihrál na hranici vápna, kde se míče ujal obránce Grišin, elegantně si udělal dva obránce a v nouzi poslal míč k tyči. Byl z toho vyrovnávací gól.

O minutu později bylo v klubu z Uralu ještě veseleji. Sirakov nacentroval před bránu, kde měl domácí golman Keržakov chytit v pohodě balon, jenže ten si výlet z brány rozmyslel a balon proletěl až k Burmistrovi, který s pomocí tyče otočil vývoj zápasu v prospěch Permu - 1:2.

V 85. minutě šli domácí do devíti. Bujvolkov ve vápně stáhnu Džaloviče, dostal červenou a kopala se penalta, kterou Volkov neproměnil! Keržakov jej vychytal, ale i to nebylo domácím nic platné. Prohráli a Amkar je přeskočil v tabulce.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele