o udržení, 39. kolo
14.04.2012 12:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Těrek Groznyj 3:0

Tom na příšerném terénu vyválčila veledůležité 3 body! Tým z Uralu si poradil s Těrekem a výhrou 3:0 se zvýšila šance na baráž...

Od začátku utkání se hrál vcelku svižný fotbal, i když terén, kde místy chyběl i trávník, byl často proti. Na domácích hráčích byla vidět velká snaha se vzepřít osudu a vyhrát. Hosté hráli bez nervů. V patnácté minutě si hosté připsali první šanci. Asildarov z dvanácti metrů napálil míč pouze stopera Ivanova. Na druhé straně pálil Nachušev, ale jeho pokus byl na poslední chvíli zblokován. Když se už zdálo, že první půle branku nenabídne, tak sudí nabídl tomi přímý kop z výhodné vzdálenosti a šikovný Nachušev poslal balon do šibenice, se zdí neměl problém. Domácí tak šli do šaten rozhodně spokojenější. Hrálo se 1:0.

Druhá půle nabídla nápor tomi od samého počátku. Uralané se chtěli dostat do dvoubrankového vedení a obranu Těreku zaměstnávali stále víc a víc. Hosté úplně vypadli z role a přestali hrát. Chazov na Godzjura ještě nevyzrál, ale v 68. minutě po rohu hlavičkou zvýšil skóre Gultjajev. Balon se ještě otřel o břevno, bez šance pro brankáře. A v 84. minutě bylo vymalovnáno. Bojarincev utíkal sám s Chazovem na bránu po dobrém vysunutí a po přihrávce právě od Chazova z první propálil vše, co mu stálo v cestě. Tedy pouze brankáře Godzjura. 3:0 a konec zápasu. Tomiči tak stále žijí v naději, že se dostanou do baráže. Herně na to momentálně mají.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele