základní část, 22. kolo
27.08.2011 13:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Amkar Perm 0:0

Tom opět nedokázala zvítězit na svém hřišti, ovšem navzdory prognózám bookmakerů s Amkarem neprohrála. Pavel Golyšev neproměnil penaltu a několik sekund před koncem netrefil prázdnou bránu Burmistrov.

Po nudném začátku Tomiči provedli pár nebezpečných útoků, které zakončili střelami Baľajkin a Golyšev. Sergej Narubin se však jen protáhl. Stejným způsobem pokračovala hra i nadále. Domácí se snažili tlačit do útoku. Amkar vyčkával na svou šanci pro protiútok. Ale docela brzy si hráči Permi uvědomili, že moc nebezpeční Sibiřané nebudou. A hru vyrovnali. Ve 34. minutě se u brány Pesjakova zrodila první gólová šance, kdy Michalev vtrhl do šestnáctky z pravé strany, jenže tomský gólman vytěsnil střelu nohama.

Ze začátku druhé půle rozhodčí nečekaně odpískal penaltu proti Amkaru. Pejev totiž v rohu pokutového území vrazil do Kanunnikova. Jenže Pavel Golyšev z puntíku vystřelil laxně a Narubin střelu vytěsnil. Pár minut na to do Narubina z tří metrů střílel Skobľakov.

Baskakov brzy vystřídal, ze hřiště stáhl Baženova. Rachimov pustil do hry Burmistrova, který vzápětí neproměnil gólovou šanci. Chvíli na to se na hřišti objevil i Klimov a také málem skóroval. Ke konci zápasu domácí docela riskovali, když chtěli za každou cenu vstřelit gól. V 86. minutě se během záchrany týmu před průnikem Klimova zranil Popov. Poslední šanci vstřelit gól měl na kopačkách Burmistrov. V nastaveném čase obehrál Pesjakova, jenže do prázdné brány se netrefil.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (2)

Přidat komentář
paver

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele