o udržení, 33. kolo
03.03.2012 11:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Tom Tomsk 1:0

Tomsk Tomsk se vyhnul bankrotu a přes zimu výrazně posílil tým. I tak ale na domácí Těrek Groznyj v utkání o udržení nestačili. Prohrál 0:1.

Hosté přes zimu téměř kompletně obměnili hráčský kádr. Grozenský Těrek tak měl nespornou výhodu v sehranosti, protože se mu během přestávky podařilo udržet a vhodně doplnit kostru týmu.

Podle očekávání měl Těrek od prvních minut převahu. Domácí kopali několik rohových kopů a po jednom z nich Asildarov jen těsně minul. Do pokutového území Tomsku lítal jeden nebezpečný míč za druhým a obrana hostů v čele s brankářem Vaškem tak měla spoustu práce. Nebezpečná byla kombinace Mauricia a Lebeděnka, na jejímž konci byl Pavlenko, ale špílmachr Těreku v koncovce selhal.

Po přestávce Těrek svůj tlak zesílil a bylo jen otázkou času, kdy úporná obrana Tomičů kapituluje. V 62. minutě se Asildarov zbavil svého strážce Sasnowského a silnou střelou do vzdálenějšího rohu otevřel skóre.

Útočník Těreku Asildarov měl další příležitosti, ale český gólman Vašek svůj tým podržel. Uklidňující gól nepřidal Těrek ani po ukázkově zahraném brejku 3 na 3, který neproměnil Pavlenko. Těrek ale proměněné šance nemusely mrzet, utkání vyhrál 1:0 a přiblížil se záchraně.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele