o udržení, 43. kolo
06.05.2012 16:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Amkar Perm 3:1

Těrek je již na 99% zachráněn. Čečenský tým si podle očekávání poradil s Permjaky a na Rostov má stále tři body náskok.

Na domácích bylo vidět, že mají poněkud jinou motivaci než zachráněný Perm a na svého odevzdaného soka se vrhli. A přineslo to ovoce. V sedmé minutě se po menší holomajzně dostal k balonu brankář Gerus, ale jaksi jej nesprávně uchopil, Sadajev pak neměl problém doklepnout balon do prázdné brány. 1:0.

Domácí se však z vedení dlouho neradovali. O dvě minuty později je zaskočil Blažič, který z pětadvaceti metrů pálil k tyči. Džanajev se natahoval, ale nenatáhl se. 1:1. Avšak o 13 minut později bylo vedení zase na straně Čečenců. Rybus z voleje napálil balon, který skončil v síti. Krásná akce a krásný gól. 2:1. Poté se hra uklidnila a v podstatě až do konce poločasu se nic nedělo. Domácí tak odešli do kabin s malým náskokem.

Druhá půle už postrádala spád a nikdo se moc dopředu nehnal. Těrek byl opticky lepší a nakonec se taky mohl radovat z gólové pojistky, která přišla na svět v 85. minutě. Nutno dodat, že se o to zasadil halvně Vitalij Grišin, který přihrával svému gólmanovi, ale namazal aktivnímu Sadajevovi, který neměl problém Geruse překonat a zajistit klidný konec zápasu. Těrek zaslouženě zvítězil 3:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele