základní část, 28. kolo
22.10.2011 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Amkar Perm 1:0

Po klopýtnutích proti CSKA a Nalčiku si Těrek pod vedením trenéra Čerčesova dočkal prvního vítězství. Naopak Perm po návratu Božoviće poprvé prohrál.

Těrek měl na domácí půdě převahu, aktivitou hýřil především Mguni, který dělal obraně Permi starosti a připsal si několik nebezpečných střeleckých pokusů. Několikrát prověřil pozornost Narubina i jeho kolega v útoku Asildarov. Hostům se podařilo vyrovnat hru až ke konci poločasu, ale dusno bylo stále především před jejich brankou.

Do druhého poločasu trenér Těreku Čerčesov poslal do hry Belgičana Legeara, nový muž na hřišti oživil ofenzívu čečenského mužstva. V 53. minutě málem přihrál na gól, ale Asildarov po jeho přihrávce patou minul tři tyče. Gól visel na vlásku a v 70. minutě se ho fanoušci konečně dočkali, po standardní situaci Legeara se prosadil vytáhlý Ferreira - 1:0.

Amkar se v závěru utkání pokoušel zvrátit nepříznivý vývoj, ale Těrek dnes byl výborně připraven a obrat o body se nenechal.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele