o udržení, 34. kolo
12.03.2012 13:30 CET
1 : 2
(0:1)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Amkar Perm 1:2

Amkar Perm vybojoval třetí vítězství v nadstavbové části ruské Premier Ligy. V pondělním utkání 34. kola porazil Spartak Nalčik na jeho půdě 2:1.

Charakter utkání byl od prvních minut stanoven jasně, domácí Nalčik se snažil o nátlakovou hru, Permjaci vyčkávali a vyráželi do protiútoků. V úvodních minutách obranu Permi dvakrát zaměstnal Mitrišev, ale obě jeho šance ke změně skóre nevedly. Zato hosté svůj první útok proměnili ve vedoucí branku. Grišin se uvolnil přes Chaguše a přesnou střelou k tyči rozvlnil síť.

Ve zbývajících minutách prvního poločasu se nic podstatného neudálo, na hřišti to bylo především o tvrdých osobních soubojích. Hostující Amkar své vedení úporně bránil.

Druhá branka padla v 69. minutě, opět do sítě Nalčiku. Gól byl velmi podobný tomu prvnímu, jen ho dal jiný hráč - střídající Burmistrov. Ten obehrál Ovsijenka a z 12 metrů míč poslal do dolního rohu branky. Kormidelník kavkazského Spartaku Tašujev posílil ofenzívu Siradzem a Golićem. Druhý jmenovaný Golić se mu za důvěru odvděčil kontaktní brankou. V 82. minutě Golić zužitkoval přihrávku Koncedalova z křídelního prostoru a zblízka překonal gólmana Amkaru Narubina.

Vedení 2:1 si Perm do závěrečného hvizdu zkušeně pohlídal a pokračuje ve vítězné sérii. Mužstvo z Uralu se úspěšně vzdaluje sestupovým vodám. To samé se ale nedá říci o Nalčiku, který zůstává patnáctý v tabulce.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele