základní část, 30. kolo
06.11.2011 11:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Amkar Perm 2:1

Záchranářský duel posledního letošního kola zvládl lépe Nalčik. Porazil totiž Amkar Perm 2:1. Největší podíl na výhře měl vlastní gól Sirakova na 2:0.

Úvod utkání byl ve znamení velkého boje. Oba týmy se spíš praly samy se sebou. Až kolem 20. minuty se probrali domácí a sevřeli hosty v tlaku. Aktivní byl zejména Mitrišev, po jehož akci Narubin jen stěží balon kryl. Na druhé straně se v nebezepečné situaci zjevil Michajlov a balon vykopával z čáry až nalčický Golič. Poté se hra úplně vytraila a převládal tvrdý fotbal mezi šestnáctkami. Z této letargie vytrhl diváky až v nastavení Koncedalov, který do šatny Amkaru přibalil malý dárek v podobě gólu. Stál před vápnem a nevěděl co s míčem, tak vystřelil. 1:0 a konec poločasu.

Začátek druhé půle zastihl domácí v dobré formě. Připsali si totiž další zářez na pažbu. Šanicin kopal roh a Sirakov ve snaze odhlavičkovat míč před Mitriševem zatloukl hřebík do vlastní brány. 2:0.

Poré se Amkar úplně vytratil. Domácí drželi míč a nikam se nehnali. Hrozil maximálně z ojedinělých šancí útočník Koncedalov, jako třeba v 79. minutě, kdy z několika metrů netrefil prázdnou bránu a vystřelil pánu bohu do oken. Neškodný Amkar se přeci jen trefil. Stejně jako minulý týden v Machačkale hosté vsítili gól v nastavení. Dalovič ve vápně přihrál volnému Ťukalovovi, který z dobré pozice snížil na konečných 2:1. Dal svojí první branku v Premier Lize. Gratulujeme.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele