základní část, 28. kolo
23.10.2011 15:15 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Tom Tomsk 4:0

Spartak Moskva se doma vůbec nerozpakoval a Tomsku uštědřil v domácích Lužinkách čtyřbrankový debakl. Pod výhru 4:0 se podepsal i český obránce Marek Suchý, jenž vlastně celý zápas rozhodl, neboť jeho branka byla první a Tomsk vyšel střelecky naprázdno.

Domácí byli před zápasem velkým favoritem a tuto roli během následujících devadesáti minut jasně potvrdili. První branka zápasu přišla už v 10. minutě a postaral se o ní český obránce Marek Suchý. Ari se propracoval k hlavičce a brankář Botviniev míč vyboxoval. Naneštěstí pro Tomsk to ale bylo do míst, kde byl připravený Suchý a jeho zakončení už znamenalo vedení Spartaku 1:0.

Brzká branka hru poznamenala, Spartak se velmi brzy uklidnil a Tomsk to měl ještě složitější. Těsně před odchodem do šaten domácí zvýšili své vedení. Sosnowski chyboval, čehož okamžitě využil Dzjuba, jenž následně připravil čistou gólovku pro Ariho a ten se nemýlil - 2:0 pro Spartak Moskva.

Ve druhém poločasu borci v červeném náskok hlídali a samozřejmě měli i další šance na zvýšení. Třetí branku se ale podařilo vsítit až šest minut před koncem zápasu. Z dvaceti metrů krásně napřáhl Kajumov a Botviniev kapituloval potřetí - 3:0 pro Spartak. Tomsk už by se nejradši viděl v šatnách, ale do konce zápasu ještě zbývalo pár minut a hráči Spartaku přichystali hostům ještě jednu hořkou pilulku. McGeady předvedl s Arim velmi krásnou kombinaci. Druhý jmenovaný v žádném případě nebyl v ofsajdu, a tak mohl uzavřít svojí druhou brankou v zápase účet tohoto utkání - 4:0.

Autor: Ondřej Linhart / championat.ru, gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele