o titul, 33. kolo
05.03.2012 16:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Rubin Kazaň - Spartak Moskva 1:1

Spartak Moskva nedokázal pošesté v řadě porazit Rubin Kazaň. Pondělní utkání 33. kola Premier Ligy skončilo remízou 1:1. Obě branky padly po změně stran, za Rubin otevřel skóre Šaronov, Spartak vyrovnal v závěru po trefě Emenikeho.

První nebezpečný moment v utkání vytvořili fanoušci. A to doslova. Ve 2. minutě hodili fanoušci Spartaku za branku svého brankáře Dikana světlici a sudí Vilkov dokonce musel na chvíli přerušit utkání, než se kouř rozptýlí. Celkově první poločas moc záživný fotbal nepřinesl, na vině byla i kvalita terénu v Kazani, která ofenzivním hráčům obou týmů nevyhovovala. Asi největší šanci prvního poločasu měl útočník Spartaku Moskva Emenike, ale po standardce Biljaletdinova z výhodné pozice minul branku.

Chvíli po změně stran se radoval z gólu Turek Gökdeniz, ale zbytečně, záložník Kazaně byl v ofsajdu. Spartak působil živějším dojmem, ale z gólu se radoval domácí Rubin. Rohový kop Natcha poslal v 57. minutě do sítě Šaronov. Kdyby o pár minut později po centru Natcha skóroval i Valdez, bylo by o osudu utkání jasno. Takhle to stále bylo drama.

V 80. minutě se červenobílí dočkali vyrovnání, střídající Ir McGeady poslal krásný centr na hlavu Emenikeho a ten nemohl nedat. Zápas tak skončilo remízou 1:1, pro oba týmy nic neřešící výsledek.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele