o titul, 44. kolo
13.05.2012 16:30 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

Rubin Kazaň - CSKA Moskva 3:1

O vše šlo Armějcům. Ti potřebovali vyhrát v Kazani. Nestalo se tak a armádní celek bude hrát pouze Evropskou ligu. domácí si ji vybojovali již dříve.

Zajímavý průběh měl duel na stadionu Centralnyj v Kazani. Domácím o nic nešlo, zato CSKA hrálo o hodně a na hře to bylo vidět. Kazaň hrála klidně a s rozvahou, kdežto hosté byli hodně nervózní. Zápas se odehrával hlavně mezi oběma šestnáctkami, nicméně gól v první půli přeci jen padl. Velký podíl na něm měl obránce Šaronov, který doslova přihrál Keisuke Hondovi, který z levé části vápna pálil na vzdálenější tyč a překvapený Ryžikov neměl šanci. 0:1. Jelikož gól padl v 45. minutě, tak se již nic nestalo a šlo se do kabin za příznivého stavu pro CSKA.

Jak se hráči s prvním poločasem louili, tak přivítali ten druhý. 47. minuta a gól Nelsona Valdéze. Paraguayec šel sám na Akinfejeva a ruského reprezentanta hravě překonal. 1:1.

Na druhou branku se čekalo poměrně dlouho. Všem bylo jasné, že rozhodně. Nakonec ji dali domácí. Valdéz na sebe navázal Akinfejeva a šikovně přihrál před bránu, kde stál sám Karadeniz který z pár metrů neměl problém doklpenout balon do sítě. 2:1.

A když v 88. minutě dal na 3:1 Eremenko, tak všem bylo jedno jasné, CSKA bude bez Ligy mistrů. Duel tímto výsledkem skončil.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně v takovýhle výsledek budu doufat i já!!

Reagovat
paver

2:1

Reagovat
HullCity

OSTUDA CSKA!!!Alespoň si předkolo LM zahraje Spartak,který bude trénovat Unai Emery z Valencie!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele