základní část, 12. kolo
10.06.2011 16:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Kubaň Krasnodar - Amkar Perm 3:2

Kubaň dokázala otočit zápas s Amkarem a díky tomu se i nadále drží mezi špičkou. V Permu budou asi naštvaní, vedení 1:2 by se nemělo ztrácet.

Domácí začali zápas aktivněji, ale nic z toho "nekáplo". Naopak na druhé straně se z ojedinělého útoku radoval Perm. V 29. minutě nacentroval aktivní Pejev, Bělorukov vyskočil nejvýše a na hlavičku na zadní tyč neměl Budakov nárok. Poté vrhla Kubaň vše do útoku a to se jí také vyplatilo. Ještě do konce první půle stihli domácí srovnat. Brankář Chomutovskij se rozhodl na centr vystartovat z brány, ale Traore byl u míče dřív, obhodil si jej a pak už před ním byla pouze prázdná brána - 1:1. Tak skončil i první poločas.

Do druhé půle vlítli hosté jako uragán a již po pěti minutách se radovali z dalšího gólu. Fenomenální křídlo jménem Pejev opět našlo svou pravačkou hlavu svého spoluhráče, tentokrát jím byl Burmistrov, a Budakov opět lovil míč ze sítě - 1:2. Domácí srovnali za čtvrthodiny, a jestliže Perm má Pejeva, tak Krasnodar Traoreho. Situace se přitom opakovala - Traoré znovu Chomutovského předčil zblízka, po přesném centru spoluhráče.

Po následné hluché dvacetiminutovce se k balonu v pokutovém území opět dostal Traore, což znamenalo stav nejvyššího ohrožení, a útočník Krasnodaru si také pohrál s Popovem, aby předložil balon skórujícímu Bukurovi. Ten tedy dokonal parádní obrat a všechny body tak nakonec zůstaly na jihu Ruska.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele