základní část, 16. kolo
26.06.2011 16:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Spartak Nalčik 0:2

Spartak Nalčik vyhrál venku nad Křídly Sovětů. Nalčik tak zároveň přetrhl svou čtrnáctízápasovou nevýherní sérii a opustil poslední místo turnajové tabulky. Vystřídal ho právě dnešní soupeř Spartaku.

Už v prvním poločase samarského souboje spartakovci dali najevo, že si přijeli pro tři body. Nalčané docela jistě útočili, občas měli teritoriální převahu. Zároveň demonstrovali spolehlivou hru v obraně.

V důsledku toho si svěřenci Tašujeva už do přestávky zajistili velice komfortní náskok. Uprostřed poločasu otevřel skóre Adan Zachirovič a ke konci první půle si přidal zářez na pomyslnou pažbu Arsen Goroškov. Dokázal totiž proměnit svou šanci, když šel sám na brankaře. První gól Samařané inkasovali hlavně kvůli hrubé chybě brankaře Křídel Paisa Mboli.

Křídla v první půli předváděli docela pomalý fotbal s velkým množstvím chyb v nahrávkách. Přesto měla šanci na gól. A i když pouze jednu, byla to šance stoprocentní. Dárek Samařanům přichystal osud v čtyřicáté minutě hry, ovšem Jurij Kirillov jim pohrdl. Perfektně obehrál obránce na hranici pokutového území, jenže střela stála za starou belu.

Domácí začali aktivně druhou půli, všichni hráči se rvali dopředu. Bohužel obrana hostů nápor Samařanů vydržela. Fredrikson si však zachytal. Skvělou šanci na snížení stavu měl Pečnik, balón ovšem poslal přímo do brankáře. Blíž k polovině druhého poločasu se útočné snažení domácích poněkud zmírnilo. A tak finální hvizd rozhodčího potvrdil jasnou výhru Spartaku.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele