základní část, 13. kolo
14.06.2011 17:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Kubaň Krasnodar 1:0

Samara šokovala ruskou fotbalovou veřejnost a přehrála Kubaň. Na konto si připsuje tři body a posouvá se z posledního místa tabulky. A jak je najednou hezky...

Zápas začali lépe domácí. V 13. minutě pálil výborně Samsonov, ale Budakov svou svatyni zachránil. Dvě minuty na to ten samý hráč centroval před bránu, kde se zjevil Savin, ale jeho hlavička z výborné pozice byla nepřesná. V minutě 25. se konečně ozvali hosté a kdo jiný než Traore, ten střílel po centru Neeho, ale jeho střelu vyrazil M'Bohli mimo. Poté se hrálo hlavně mezi šestnáctkami, mužstva nevydržela hrát ve vysokém tempu jako ze začátku zápasu. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Kdo by to byl čekal...

Lepší nástup do druhé půle měli také domácí. A přetavili jej v gól! Jelisejev poslal balon před bránu, kde jej odvrátil Ne, ale pouze k Pečnikovi, který jej v letu ještě stihl napálit a míč se zastavil až v síti. První gól pro Nejce v Rusku a hned tak krásný a důležitý - 1:0!

V 65. minutě pálil opět dobře Samsonov, ale Budakov jej zase vychytal. O deset minut později pálil konečně za hosty Varga, ale míč jen těsně minul bránu! Zajímavý konec zápasu "zabila" častá střídání a fauly, hra se kouskovala a spíše se povídalo, než hrálo. Zápas tak skončil zaslouženou výhrou Samary 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele