základní část, 25. kolo
25.09.2011 16:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - Dinamo Moskva 1:0

Série tří vyhraných zápasů Dinama skončila překvapivě v Samaře. Domácí Moskvany překvapili a vyhráli brankou Kornilenka 1:0.

Domácí na svého silnějšího soupeře vlétli a již v 11. minutě, kdy Fernandes podskočil balon a ten se dostal na nohu Kornilenka, který si v souboji s gólmanem Šuninem bez potíží poradil. Samara se tak dostala překvapivě do vedení. Poté se ke slovu dostalo také Dinamo. Domácí se zřejmě spokojili s jednobrankovým náskokem a soustředili se na obranu. Do té bušili zejména Voronin a Semšov, ale neúčast Kevina Kurányiho bylo znát až příliš. Moskvané byli v koncovce bezzubí.

Navic v 36. minutě přišli o obránce Granata, který zezadu sejmul Kornilenka a znemožnil mu postup na Šunina. Červená karta a ruský obránce se mohl jít omýt do sprch, z trávníku bylo totiž malé jezero a míč vůbec neposlouchal, sem tam se objevovaly i 5-10 centimetrů hlubohé kaluže. Jinak z následujícího přímého kopu se urodilo břevno. Jinak se nic už nepřihodilo a hráči šli do šaten za stavu 1:0.

Druhá půle bylo i díky příšerným podmínkám nudná. Oba týmy hrály především vzduchem, protože po zemi se hrát prostě nedalo. Každá přihrávka se zastavila v půlce cesty a bylo po akci. Za připomenutí stojí snad jen situace z 87. minuty, kdy Fernandes dal po rohu gól, který pro ofsajd nebyl uznán. Nutno dodat, že ve chvíli přihrávky byli před Fernandesem tři hráči. Skandální ovlivnění zápasu. Utkání tak po chybě pozmeního skončilo výhrou Samary 1:0 ve skandálních podmínkách. Zkrátka skandální zápas.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
paver

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele