základní část, 21. kolo
20.08.2011 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Tom Tomsk 3:0

CSKA na domácím stadionu deklasovalo neškodný Tomsk. Dvěma brankami se na tom podílel Doumbia, jednou Honda.

Utkání načal Vágner, když v sedmé minutě obtančil kolem dvou protihráčů, ale na Pesjakov jeho pokus chytil. O deset minut později vyslal Ignaševič Tošiče do souboje jeden na jednoho s Pesjakovem. Zoran se snažil obstřelil brankáře Tomi, ale jeho pokus skončil na břevně branky hostí! První poločas dále nenabídl nic zajímavého. Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Domácí vlítli na Tomiče hned po přestávce a v 51. minutě se dostali konečně do vedení. Dzagojev utekl po pravém křídle a nacentroval přímo před bránu, kde byl Doumbia a míč jen doklepl do brány. Typická akce Armějců. 1:0! Další gól na sebe nenechal dlouho čekat. v 63. minutě se totiž trefil Honda. Stalo se tak po faulu na Vagnera. Honda napálil z pětadvaceti metrů míč, který skončil až v síti. 2:0! Třetí gól přišel také po zhruba deseti minutách. A úplně stejný, jako ten první, jen Doumbiovi na gól přihrál Nababkin. 3:0! Zbytek zápasu se jen z povinnosti dohrával. CSKA se nikam nehnalo a Tomiči neměli na zvrat síly ani náladu. Domácí si tak připsali důležité tři body.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele