základní část, 27. kolo
15.10.2011 12:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

CSKA Moskva - Těrek Groznyj 2:2

CSKA pohrdlo šancí dostat se minimálně na chvíli do čela tabulky. Dokonce pohrdlo dvougólovým náskokem. Těrek vyrazil dech všem a odváží si z ruské metropole bod. Zápas skončil 2:2.

Začátek utkání byl ve znamení dobývání čečenské tvrze. O tento těžký úkol se nejvíce starali Vágner s Doumbiou, avšak z jejich na oko pěkných akcí nic moc nevzešlo. Obrana Těreku se zdála být pevná. Po úvodním tlaku se hra uklidnila a zajímavých akcí bylo pomálu, až v 39. minutě udeřil blesk z čistého nebe v podobě gólu Vágnera. Dzagojev kopal přímý kop z pětatřiceti metrů a balon si našla Brazilcova hlava a poslala ho přímo k tyči. Džanajev byl bez šance. 1:0. Více se toho nepřihodilo, a tak se šlo do kabin za stejného stavu.

Druhý poločas začal podobně jako první, s tím rozdílem, že tentokrát se Armějci trefili hned. V 47. minutě běželi Dzagojev s Tošičem dva na jednoho, prvně jmenovaný přihrál druhému, ten běžel sám na Džanajeva, ale Tošič měl balon na dlouhou nohu a proto nacentroval zase před bránu, kde se zjevil Doumbia a poslal CSKA do dvoubrankového vedení. 2:0. Hosté se ale nevzdali a po dvaceti minutách snížili. Po faulu Doumbii hosté rychle rozehráli a Pavlenko ve vápně dostal balon a nemýlil se. Přízemní střelou snížil na 2:1.

V podstatě ihned po rozehrání se hosté řítili do další šance. Sadajev dostal přihrávku od Vlasova a uháněl na Gabulova, ten mu běžel naproti, Zaur byl již v ostrém úhlu, a tak nacentroval před bránu, kde neměl Mauricio problém uklidit míč do prázdné brány. 2:2.

O deset minut později zahrával Tošič přímý kop, míč se už už točil do brány, ale Džanajev bravurním zákrokem míč vytěsnil na roh. Na konci utkání měl ještě jednu příležitost aktivní Doumbia, ale gól nevsítil. Těrek si tak odváží z Moskvy bodík. CSKA bude doufat, že Zenit nevyhraje nad Dinamem.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

CSKA si s těrekem poradí a vyhraje , padne víc jak dva goly

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele