základní část, 29. kolo
29.10.2011 13:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Anži Machačkala - Amkar Perm 2:1

Sobotní program načal zápas mezi Anži a Permem. domácí si výhrou zajistili účast v play off. Devátý Krasnodar je nemůže již předběhnout. Zápas rozhodla branka Eto'oa.

Počátek zápasu se nesl v očekávaném duchu. Machačkalci bušili na vrata a Permiči se zuby nehty bránili. První zabušení si připsal kamerunský expres Eto'o, ale jeho pokus Narubin kryl. O pár minut později utekl ten samý hráč hostující obraně a měl před sebou jen gólmana Narubina, ale ten jeho pokus na zadní tyč vyrazil na roh. Další šanci měl na triku Boussoufa, ten nestřílel po zemi jako jeho spoluhráč, nýbrž pod břevno, jenomže i tam se zjevila ruka brankáře Amkaru. Perm se poprvé dostal do kloudné akce v 36. minutě, kdy nebezpečně hlavičkoval Blažič, Pomazan byl na místě. Už už se zdálo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, když po rohu Boussoufy míč několikrát poskakoval vápnem, až se dostal k Žirkovovi, který vystřelil a jeho pokus byl sražen k tyči, míč se tam sotva došoural, ale i to stačilo. Narubin to nečekal. 1:0 a šlo se do kabin.

Druhou půli načali domácí stejně jako tu první. Tlakem. Ale žádný pokus se neujal, a tak si připomeneme šanci z 65. minuty, kdy nebezpečně pálil opět Eto'o, ale jeho pokus mířil těsně vedle. Ale v 80. minutě se už nemýlil. Krásnou technickou ranou pod břevno překonal výborného Narubina, tím uklidnil celý tým. 2:0.

Hosté se přeci jen dočkali zkorigování. Čerenčikov z právé strane vyslal oblouček před bránu, kde se zjevil Michajlov a hlavou překonal Pomazana. 2:1.

Ani to Permu nepomohlo. Domácí zaslouženě vyhráli 2:1.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
lubik

byl holenda aspon na lavce ?

Reagovat
smazaný uživatel

jj byl))

Reagovat
lubik

se divim ze ho neposlal aspon na 20 minut kdyz dal minule 2 goly

Reagovat
smazaný uživatel

protoze skousely jineho mladeho hrace :)) ale neboj jeste si zahraje :))

Reagovat
smazaný uživatel

chudák Holenda ten dopadnul, měl by jít někam jinam

Reagovat
smazaný uživatel

dopadnul dobre :)) ver mi on si nikdy nepomyslel ze bude mit v tymu etoo carlose :))

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele