o udržení, 37. kolo
01.04.2012 12:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Těrek Groznyj 2:0

Brankář Těreku Soslan Džanajev neměl v neděli svůj den. Svými chybami se výrazně podílel na obou gólech Permi.

Amkar po zimní pauze připomíná nezastavitelnou mašinu a herní pohodu přenesli svěřenci trenéra Miodraga Božoviče i do nedělního utkání. Hned v úvodu prvního poločasu dvakrát po rohovém kopu zahrozil Novaković, ale v obou případech minul branku. Pak zachránil Těrek zadák Jiránek, který na poslední chvíli zneškodnil přihrávku na Jakubka, který byl ve výhodné palebné pozici.

Perm hrozil především ze standardních situací, zde lze jasně vidět rukopis staronového trenéra Božoviče. Z přímého kopu zahrozil Vasiljev, ale Džanejev zneškodnil míč směřující na vzdálenější tyč. Z dobré pozice pálil dvakrát Burmistrov, ale gólového efektu se nedočkal.

Po změně stran, přesněji v 54. minutě, otevřel Amkar Perm skóre zápasu. Mijailović se šikovně uvolnil a jeho střela proklouzla pod nohama nešťastníka Džanajeva. Střela to byla slabá, takže si měl gólman Těreku co vyčítat.

Na druhé straně si vybral slabou chvíli i gólman Narubin, ale poté, co mu malá domů proklouzla mezi rukama, dokázal své zaváhání ihned napravit a nedovolil dotírajícímu Asildarovovi skórovat. Amkar začal být nervózní a Těrek dokonce skóroval, byl však signalizován ofsajd střelce Rybuse.

Džanajev měl dnes špatný den a potvrdil to v 87. minutě poté, co kvůli špatné komunikaci poslal dezorientovaný Jiránek míč za jeho záda. Amkar Perm porazil Těrek Groznyj 2:0 a prodloužil sérii bez prohry na sedm zápasů.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele