základní část, 15. kolo
22.06.2011 15:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Spartak Nalčik 1:0

V duelu trpaslíků přehrál lepší Perm letos zatím tragický Nalčik tradičně, 1:0. Jedinou branku utkání vstíil Vitalij Grišin.

Zápas to byl podle očekávání nepohledný. Domácí se sice snažili o cosi jako fotbal, ale moc jim to nešlo. Nalčiku se do ničeho nechtělo a s bodem byl asi spokojen. K první střele se dostali paradoxně hosté. V 22. minutě pálil aktivní Leandro nad. Po pár minutách pálil Portnjagin, ale výborný Chomutovskij jej vychytal. Zhruba od třicáté minuty převzali iniciativu hosté, ale aktivní Portnjagin nic nevymslel a všechny vysoké balony pochytal domácí brankář. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu. Očekávaně 0:0.

Druhá půle byla taky nudná, až v 58. minutě pálil z hranice vápna Kolomějcev a Grišin dorážel na brankové čáře - 1:0 pro Amkar. Poté se přestalo hrát a začalo střídat a faulovat. Hra se úplně vytratila a bohužel tomu bylo až do konce utkání. Až ke konci pálil na druhé straně Koncedalov, ale Grišin tentokráte z brakové čáry vykopával. Tento příšerný zápas tak skončil 1:0 pro domácí. Amkar se tak nadále vzdaluje sestupovým starostem. Nalčik jich má stále víc a víc.

Autor: Jan Nápravník / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele