o udržení, 38. kolo
07.04.2012 12:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - FK Rostov 1:0

Domácí Amkar si i v deseti poradil s Rostovem a zdá se být již zachráněn. Jedinou branká utkání vstíil hostující Gackan, který svému týmu moc nepomohl. Rostov zase klesá tabulkou.

Oba týmy začaly zápas aktivně, ale góly to nepřinášelo. Aktivitou hýřil zejména domácí nestor Pejev, který brousil lajnu a podnikal nebezpečné nájezdy, lae ani jeden z nich on nebo jeho spoluhráči neodkázali využít. Avšak první velkou šanci si připsali v 23. minutě hosté. Po pěkné akci Gackan netrefil ze tří metrů prázdnou bránu! Na druhé straně o pár minut později zazvonila dokonce tyč. Pálil Pejev a Pletikosa se jen ohlédl. o chvíli později pálil z velké blízkosti Blažič, ale Pletikosa tentokrát zachytal. Dále se toho již moc neodehrálo, a tak se šlo do šaten za stavu, který vyhovoval oběma týmům. Hrálo se tedy bez branek.

Druhá půle se zdála být podobně poklidná, jenže v 59. minutě se děly věci. Sirakov měl již jednu žlutou kartu, ale neuhlídal se a fauloval Česnauskise a dostal druhou. Permjaci tak zůstali jen v deseti. Nicméně v 69. minutě se dostali domácí do vedení. Pejev centroval zleva z přímého kopu a hostující Gackan byl natlačen na míč, který poslal neomylně do brány. O faul se podle sudího nejednalo, a tak se hráči Amkaru dostali do vedení. 1:0.

Hosté se na zvrat již nezmohli, ale ke gólu neměli daleko. V 86. minutě pálil Cocis a trefil tyčku ! V této statistice dokázali Rostované srovnat na 1:1, na góly však nikoli. Utkání skončilo 1:0.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele