základní část, 9. kolo
15.05.2011 11:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Dinamo Moskva 0:0

Amkar doma udržel na uzdě útok Dinama a uhrál slušnou remízu 0:0. Po výhře na Spartaku se jedná o další cenný skalp pro Perm.

Utkání nebylo bohaté na branky a na šance jakbysmet. K první zajímavější situaci se dostal ve 23. minutě Kurányi, ale jeho pokus hlavou minul jen těsně Narubinu svatyni. I poté se hrálo mezi šestnáctkami, Dinamo se snažilo tvořit, ale pokaždé narazilo na skálopevnou obranu Uralanů. Ti se nikam nehnali, věděli, že i bod bude zlatý. I přesto se ke konci první půle mohli dostat do vedení. V 45. minutě se po odraženém míči z přímého kopu dostal k balonu Sekretov a pálil k tyči, ale Šunin jeho pokus chytil. Dále se nic zajímavého nestalo, a tak se šlo do kabin za vyrovnaného stavu.

Ve druhé půli se diváci přeci jen branky dočkali, dokonce branky domácího týmu, ale Michajlov se neradoval, neboť jeho střela k tyči byla z ofsajdu, navíc mohl být rád, že neviděl žlutou kartu. V minutě 59. mohli dát útočníci Dinama hned tři góly. Kurányi dostal míč zprava a sám vypálil, Narubin ho vychytal, míč se odrazil k Misimovičovi, ten vypálil do poloprzádné brány, Narubin se odněkud vynořil a míč vyrazil ke Smolovi, který měl před sebou prázdnou bránu, ale dostál svému jménu a bránu přestřelil. Narubin-Dinamo 3:0. Na druhé straně pálil aktivní Michajlov z dvanácti metrů, ale bránu netrefil. Poté se hra uklidnila a nic víc se krom dvou šancí Kokorina neudálo. Jenže ani ruský hráč nenašel na Narubina recept, a tak zápas skončil smírem.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele