11. kolo
15.05.2010 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Spartak Nalčik 1:0

Tom díky gólu Sergeje Kornilenka z penalty zvítězila nad Spartakem Nalčik a končí jarní část na páté pozici.

Už v šesté minutě Charitonov vyslal tvrdou střelu zpoza šestnáctky, Fredrikson poslal míč na roh. V 10. minutě Kornilenko vytvořil gólovou šanci, když přelstil Amusašviliho a vystřelil na vzdálenější tyč. Fredrikson svou nohou balón odkopl a o dorážejícího Charitonova se postarala obrana.

Spartak takový průběh nejspíš nechával chladným, jelikož svou příležitost nevyužil ani Kornilenko a ani Jokić. Ve 28. minutě pak nečekanou střelu na bránu z pětadvaceti metrů vyslal Rusić. Trefil pouze břevno. Hosté vyrovnali hru, která ke konci poločasu začala postrádat grády.

Druhý poločas začal první střelou spartakovců na bránu. Parejko, pro kterého tento zápas byl 150. v Premier Lize, vychytal střelu Koncedalova. V odpověď domácí vytvořili hned dvě šance. Avšak Fredrikson odrazil jak střelu Klimova, tak hlavičku Dzjuby. Postupně se hra opět uklidňovala, ovšem domácí chtěli vstřelit gól. Na hřišti se objevil Prudnikov, jenž střídal Kovalčuka. Pár minut na to Džudovič fauloval Dzjubu v pokutovém území a Almir Kajumov nekompromisně nařídil penaltu. Tu bez potíži proměnil Kornilenko.

Konec zápasu strávili hosté v útoku. Bikmajev dokonce skóroval, ale z ofsajdové pozice. Ofsajd nedovolil vstřelit gól střídajícímu Echkini. Do pokutového území vtrhl Filatov, ale Klimov se Smirnovem zpacifikovali hostujícího obránce. Poslední šanci ve třetí minutě nastaveného času promrhal opět Filatov, když trefil břevno.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele