21. kolo
19.09.2010 12:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Tom Tomsk - Lokomotiv Moskva 1:1

Lokomotiv Moskva si odvezl z chladného Tomsku bod. Obě branky padly těsně před koncem prvního poločasu, nejprve za Loko otevřel skóre Gatagov, o chvíli později vyrovnal Dzjuba.

V prvním poločase si vypracoval větší brankové příležitosti Lokomotiv. Železničáři zahrozili především po přízemní střele Gatagova, kterou s námahou Parejko vyrazil na roh. Lehkovážně si pak v zakončení počínal Syčev, který nepřesně dorazil Alijevův přímý kop z dobrých čtyřiceti metrů. Tomiči nejvážněji zahrozili ve 27. minutě, kdy kapitán Loko Loskov na poslední chvíli zastavil Skobljakova, který se nacházel v jasné gólové šanci.

Diváci dočkali branek až v závěru prvního poločasu. Ve 44. minutě vysunul Syčev Gatagova a ten v nájezdu překonal brankáře Parejka. Na odpověď čekali hosté pouze minutu, Dzjuba se obtočil kolem nedůrazných obránců Lokomotivu a ani trojice Baša, Janbajev a Guilherme nedokázala zastavit jeho střelu, která se nepřesvědčivě kutálela do branky.

Po změně stran měl velkou příležitost se vyznamenat Syčev, ale těsně minul tyč. Uprostřed poločasu došlo na hřišti k šarvátce mezi Loskovem a Kim-Nam Illem po které byl Korejec po druhé žluté kartě vyloučen.

Ani početní převaha však Lokomotivu nepomohla k tříbodovému zisku. K vítězství měli paradoxně blíže domácí, Dzjuba ale ve dvou jasných gólovkách selhal, a tak se oba týmy rozešly smírně.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele