30. kolo
28.11.2010 12:00 CET
3 : 1
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - FK Rostov 3:1

Tom Tomsk se rozloučil se svými fanoušky vítězstvím nad Rostovem. V utkání, ve kterém o nic nešlo, vyhráli domácí 3:1.

V Tomsku bylo mínus 18 stupňů a hřiště kompletně pokryté sněhem. Nehledě na to se utkání odehrálo. Týmy působily uvolněně a chtěly si fotbal užít. V takových podmínkách ale nebylo jednoduché vymyslet nějaké kloudné akce a tak jedinou vážnou šancí prvního poločasu byla střela Rostovčana Gackana, brankář Poljakov míč konečky prstů vytěsnil.

V 55. minutě vedl Rostov 1:0. Jankov vnikl do šestnáctky Tomsku a střelou na zadní tyč překonal Poljakova. Hosté se z gólu těšili jen minutu. Poté z přímého kopu překonal Radiče Charitonov. Dění na hřišti se na dlouhou dobu uklidnilo, až v 83. minutě vybojoval míč pro Charitonova Klimov a střelec první branky Tomičů se zaskvěl i podruhé - 2:1. Ve čtvrté minutě nastaveného času uzavřel účet zápasu na 3:1 pro Tomsk Kirill Kovalčuk, který využil chyby v rozehrávce Rostova a dopravil míč do prázdné branky. Brankář Rostovčanů Radič byl totiž na druhé straně hřiště.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele